barang baru,,,, baik punya,,,, kih3 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, March 26, 2012

barang baru,,,, baik punya,,,, kih3

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

lamanya la aku rasa tak tulis kat diary yang tak berapa nak public ni kan,, hehehe,,, so,, this time aku nak cerita pasal 2 barang baik punya,, hehe,, sebenarnya,, semalam, on 25 march 2012, aku dah belik laptop ASUS A43S dengan harga RM2049,,, tak ke murah tu???

specs:
  • intel core i5
  • nvidia geforce 2gb
  • ram 4gb
  • hard disk 500gb
  • warranty 2 tahun
  • full accesories
memang best la sebab yang aku servey and tanya blogger,,, benda ni boleh dapat dalam RM2200... so,, tak de la mencekik darah sangat,, sempat lagi aku suh dye masukkan adobe photoshop,, dapat yang cs3,, ok la tu kan?? last2 aku guna photoscape je jugak,, haha,,, abang yang dok jual barang kat aku tu letih melayan aku ni,, customer cerewet la katakan,, sebenarnya lebey tepat dipanggil customer kuno,, macam tak de ilmu pn pasal laptop ke hape,, sorry ye bang,, hek3,, pastu aku beli pulak speaker, external hard disk, head phone, n so on,, ntah kenapa aku menggila,, nantila aku cerita 2 or 3 tahun akan datang k,, hehe

taraaaaaaaaaaaa!!!!


ni la buah hati baru aku,,, lawa tak? aku did not prefer putih sebenarnya,, tapi dah yang ni je ada,, amik jela kan,, hehe,, lawa gak,,, aku tak letak screen coverer and yang belakang tu,, pnjual tu cakap tak perlu,, takut rosak sayang pulak,, then,, aku beli beg hitam tu je,, RM15,, OK LA KOT,, hehe,,


habis cerita barang baik pertama,, pergi pulak ke barang baik kedua,, hot from the oven,, aku baru amik siang tadi,, dah selamat sampai kat ipg dari semalam sebenarnya,, tapi disebabkan angin excited menyerang bertalu-talu nak beli laptop, terlupa lak skirt online ni,,,

saja je masukkan sekali gambar beg tu,, sebab beg tu pun online purchased gak,, hehe,, yang penting skirt tu,, lawa kan??? besar kemain padahal saiz m je,,, tapi tak pe,, bia alah besar,,, jangey alah kecik,, pehey???

part yang aku suka bahagian pinggang dia,,, tinggi camtu,, cover muncit tu sikit.. jeans yang ni stretchable,, so yang m to l boleh la pakai saiz l,, aku tak de la kisah sangat,,, hehehe

so,, thats all la takat ni,, jangan lupa join ga aku k,, :D


3 comments: