boleh je kan aku terima,, hehe - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, March 17, 2012

boleh je kan aku terima,, hehe

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. jom jengah http://www.mamamurai.com/

hye korang,, aku just nak wish banyak2 terima kasih,, 
sebab aku mengharapkan sepuluh je sponsor,,
 tapi dah dapat 12,, aku terima jelah kan,, untuk korang jugak yang akan join nanti kan,,, 
tapi,, aku dah tak nak promote dah la entry mintak sponsor tu,,  
sebab aku tak nak sponsor ramai2 sangat,, takut semput nak arrange things,, 
aku juga rasa macam menyusahkan pulak peserta nak follow and like banyak sangat,,,
 to be honest,, aku pernah gak tak nak join ga sebab banyak sangat dye punya rules and regulations,, 
hehe,, sorry,,

so,, just nak buat pengumuman lagi sekali la k,, pensponsoran sudah ditutup, hehe

1 comment:

  1. alhamdulillah..thanks juga sebab sudi memberi NAL peluang untuk jadi sponsor..

    ReplyDelete