boleh ke buat macam tu semata-mata laparkan duit???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, March 19, 2012

boleh ke buat macam tu semata-mata laparkan duit????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. jom jengah http://www.mamamurai.com/

ok,, emo menyerang dengan hebatnya,, mintak maaf la ye kepada pembaca yang terasa, muja rasa terpanggil nak buat entry ni sebab muja akui muja seorang yang skematic,, bekas prefect skolah yang tak disukai la katakan,, muja nak cerita pasal create events click churp2 kat facebook,, korang tak rasa berdosa ke?

dah peraturannya dah tak boleh,, korang rasa adil ke korang dapat duit dengan cara macam tu? dan events yang korang create tu sangat annoying ok bile appeare kat facebook invited people tu,, tolong la,, kalau korang nak buat pun,, please!!! dont invite me because it will be useless,, i will not help you,, seriously,,,

takkan la tak tau churp2 and wat so ever advertising company disallow such thing,,, tak reti betul la muja ngan orang yang sanggup create event untuk click ads,, geram tau tak? kalau setakat invite follow mollow, join ga or contest,, muja sangat la tak kisah,, yela,, nak ajak orang join aktiviti kita kan,, tapi,, click churp2???? please la ye... jangan tunjuk kemiskinan kita,, :D

sorry kepada yang terasa,, muja takut bila kita tak ikut rules dya,, duit yang dapat tu haram,,, kan churp2 tak bagi,,, banyak lagi cara lain,, dont worry,, rezeki ada di mana2,,,

3 comments:

  1. Sabar muja :) perkara macam ni dah acapkali ditegur dalam alam maya ni, kita nak ambil tindakan pada yg buat pun, kita tak tahu siapa yg mlakukannya.

    Kita sendiri kena jadi lebih bijak. Kalau dah terkena sekali, mungkin kita rasa macam nak maki. Tapi kalau berkali2 kita masih terkena? Nampk sgt kita yg tak ambil pengajaran tuk diri sndiri. Just avoid apa yg kita rasa mencurigakan ^__^

    ReplyDelete
  2. besela tu.orang nak easy money.bukan dikira dah betul salah,janji dapat duit.hmmm..sabar ye muja.

    ReplyDelete