channel telenovela pertama di malaysia!!! perghhh!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, March 09, 2012

channel telenovela pertama di malaysia!!! perghhh!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang!!! sukanya aku dok kat umah kali ni,, yelah,, dah ada channel bella dalam pakej mustika (astro,, aku sudi jadi promoter,, mcam sesuai je kan,, hehe).. best woooo!!! ni aku nak cter televovela first aku tengok kat channel ni,,,, EMPERATRIZ,, hehe

Emperatriz-azteca-13-estreno.jpg
 Gabriela Spanic the hot woman and  Bernie Paz the hot man,,, hehehe

korang ingat tak perempuan tu??? ye,,, tula gabriela spanic,, hot and sexy kan??? best sangat tengok dia berlakon,,, cam real jeh,, ecececeyyyyy,,,, dulu aku salu tengok gabriella ni berlakon,,, dalam la intrusa, la usurpadora, maria mercedez, and so on so on,, and the list goes on and on,,, best woooooo!!!! dah lama tv3 tak letak citer mexico yang menarik perhatian aku,, yang sekarang tu,, tak menarik perhatian la,, ntah la,, tak rasa nak tengok,, tak pape pun ada gak,, sorry tv3,, hek3,,,,

aku ni sebenarnya nak announcekan,, kitorang baru je subscribe pakej mustika ni,,,, hahaha,,, memang best,, citra pun best,,, tadi baru tengok citer the other beylon kalau tak silap,, si hot natalie portman berlakon,, wah!!! terus bergelegak nak tengok padahal citer tak best pun,, hek3,,, ala,,, dye hot and cantik,, so it is a much la for me ni,, kih3,,, cantik sangat,, dye kena penggal kepala la dalam citer tu,, sedey2,,, uwaaaaa!!!!!! ok,, hiperbola punya onomatopoeia,,, hahaha,,,!!!!

yang pasti,, aku suka channel telenovela, BELLA!!!!!!!! MUAHHH!!!!

ps- boleh siarkan citer rosalinda mi amor aku tu balik boleh tak?? hehe,, yeh,, aku mengada.
 

1 comment:

  1. rosalinda tu mmg legend la drama dia. ramai sgt pengikut. termasuklah sy. hehe.

    ReplyDelete