do make it the first time for me please,,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, March 01, 2012

do make it the first time for me please,,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang!!!! hari ni aku bukak BLIN. lagi sekali,, dah berapa hari BLIN tak de ads untuk diadvertise,, aduhh,, kenapa ye BLIN... mm,, biarkanlah dia,, korang tau tak,, bila aku check,, wah,,, ads CHOCOPHILIA dah dapat RM8.10,,, wah!!!!!! 

first time wo satu ad aku dapat setinggi tu,, ada lagi RM1.90 untuk sampai maksimum earning,, rasa sangat bangga walaupun this is actually my first time,,, this is the truth,, aku tak pernah lagi merasa cashout apa-ape,, so,, bila nampak earning mghampiri max earning,, rasa bangga tak dapat dielak,, tq sangat kat all of you yang sudi click ads kat blog picisan aku ni,, wah,, terharu,, 

for those yang belum pernah lagi mengclick,, why dont you start now,,, 
click gambar tu k,, please,, tak rugi k,, sebab ada coklat sedap menunggu,, :D

korang visit WEBSITE INI,, then,, ada banyak competitions,, free gifts,, chocolates,, muja dah tanya kat wall PAGE FB dye pasal kehalalannya,, dan sudah diconfirmkan oleh admin,, muja check jugak gambar-gambar dye,,, ada artis malaysia join time dorang wat events,, best3!!!! ada ferhad and so on,,, dont wait,, CLICK HERE K :D

then tell me,, then,, insya ALLAH,, i will click your ads back,, rasanya tak pernah lagi aku tak click back orang yang bagi tau dia click ads kat blog aku,, tak kisah la dia click ke tak sebenarnya pun,, tak kisah,, :D

happy blogging!! :D
 

No comments:

Post a Comment