EARTH HOUR buat aku neves la... - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, March 30, 2012

EARTH HOUR buat aku neves la...

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. menangi samsung galaxy note kat sini :D

aku harap sume yang baca entry aku yang ni,,, akan sama-sama ngan aku berjasa kepada dunia,, bumi ni,,, jom la kita bersama menjayakan EARTH HOUR ni k,, untuk kebaikan kita jugak kan?

Millions around the world will come together for something HUGE. Don't miss out, head to Sunway Pyramid this Saturday!



Millions around the world will come together for something HUGE. Don't miss out, head to Sunway Pyramid this Saturday!  profile image

WWF-Malaysia and Sunway Shopping Malls would like to invite everyone to participate in the Earth Hour 2012 event at the main entrance of Sunway Pyramid on Saturday 31st March 2012 from 8:30pm to 9:30pm. See you there!

2 comments:

  1. kat sunway je ke ada event tu???bukan whole world ek??hmmm

    ReplyDelete
  2. @aReLaN kat umh pun kita boleh wat gak,, cume ni mybe nak gather2 la kot lan,, :D

    ReplyDelete