ENTRY UNTUK WANITA SAHAJA!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, March 20, 2012

ENTRY UNTUK WANITA SAHAJA!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

tolong laa,, laki jangan la baca,, jangan ek,, pleez,, laki jangan comment jugak,, tak mo tak mo,, paham?

ENTRY UNTUK WANITA SAHAJA!!!
jom jengah blogger hebat di bawah :D
   

hye korang,,,!!!! aku nak tanya,,, sapa kat sini nak beli pads yang 
tersangat nipis, 
tak bocor, sehari sehelai je walaupun pada hari aliran banyak.
bagus untuk jaga kebersihan di 'situ' terutama yang mengalami kegatalan atau kulit sensitif.

walaupun harga agak mahal (tak de la mahal sangat) compared to yang biasa masuk dalam tibi tu,, tapi dorang punya pads kena pakai banyak helai kan untuk sehari? yang ni MEMANG sehelai je sehari,, konfem,,  ada saudara paling terdekat aku (ko pikey la sendiri sapa) yang dah try pads ni,, dia memang beraliran banyak (sangat banyak to be exact), but now,, she only uses 1 piece per day,, isn't that economic? so,, aku pun nak kongsi la ngan korang,, tu jela,, aku tak dapat komisyen apa pun advertise benda ni,, just mensupport orang terdekat aku yang ada benda ni untuk dijual.

sekali beli maybe tahan untuk dua bulan,, mana lagi bagus? kosnya akan jadi sama saja,,, believe me,, can't believe it? try it first,, then korang decide la nak continue to use ke tak,, ok? :D

so,, kalau korang nak,, boleh email aku at princess_arorae@yahoo.co.uk.. try dulu baru tau,,, ok? jenama dia aku akan bagitau melalui email so that korang boleh la google ke hape dulu :D
 

No comments:

Post a Comment