follower ke 900,, 100 more needed to launch my very first ga,, kih3 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, March 02, 2012

follower ke 900,, 100 more needed to launch my very first ga,, kih3

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

hye korang!!!!!!! dah lama muja tak buat entry bawah label follower bertuah,, sorry sangat,, tak tau la nape kemalasan melampau telah melanda dengan teruknya,,,, hehe,, tapi,, bila muja baca first shout kat my new busuk.org shoutbox tu,, terdetik pulak nak buat entry follower bertuah ni,,, kih3,,,

(^_^) CiK EiSyA

cik eisya,, awak tau tak awak special??? dah la follower ke 900,, awak orang first shout kat shoutbox baru saya tu tau???? hehe,, jangan follow je tau,,, salu datang dan jengah jugak k,,, hehe,,

jangan lupa jenguk blog eisya k,,, chow!! :D
 

No comments:

Post a Comment