jom,, artis baru nak femes pun dah hebat :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, March 17, 2012

jom,, artis baru nak femes pun dah hebat :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

tahu tak kenapa muja suka sangat update entry pasal ads yang diiklankan oleh BLIN ni? salah satu sebabnya adalah satu-satu masa tu sikit je ads yang BLIN ni ada,, kadang-kadang satu, dua, tiga,, tak de langsung pun ada gak,, tapi,, setakat ni,, compared tu CHURP2, SAYS, NUFFNANG, ADVERTLETS, BLIN la yang muja ada palinga banyak earning setakat ni,,,, dah la automatic update dia punya earning tu,, maksudnya,, sekali orang click,, terus kita nampak kat dashboard kita tu,, tak macam orang lain,, best kan???

earning yang kita dapat memang tak dapat dinafikan lagi tersangatlah bestnya,, 30 sen per click,,, tak try tak tau,, BLIN la satu-satu nya ads yang muja pernah capat maximum earning,,setakat ni dah 2 ads yang capai maximum earning,, sangat puas hati bila kita dapat tengok ads kita tu capat maximum earning,, rasa macam berbaloi sangat dengan usaha kita menolong menyebarkan iklan tu,, so,, what are you waiting for? join BLIN sepantas kilat


so,, next advertorial muja adalah untuk 

a new local urban malaysia artist.. check out the premiere of his music video and single, 'ARMS AROUND ME' 

sama-samalah kita menyokong artis malaysia,, ZAIN AMRI artis baru,, do show our support to him so that he will be able to stay strong in our music industry k,, for those who support our music industry,, dont hesitate to CLICK HERE k,, tq,, your click bukan saja sokong ZAIN AMRY but show your support towards me also,, really appreciate it much :D
 

No comments:

Post a Comment