jom masuk bloglist aku sepanjang tahun ni kalau aku baik hati!!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, March 15, 2012

jom masuk bloglist aku sepanjang tahun ni kalau aku baik hati!!!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

perhatian!!! ni bukan segmen tambah follower ke hape,,, entry ni,, untuk korang yang bertuah,,
korang follow je blog aku,, hehe..
korang yang comment entry ni,,, 
letak url blog korang,, 
aku akan masukkan dalam bloglist aku sepanjang tahun (bergantung pada mood),, 
maybe benda ni tak de tarikh tamat tempoh ke hape,, sebab aku jeles je aku tak de bloglist,, orang lain ada,, and aku tak de lagi blog yang aku nak masukkan,, hehe,, 
so,, bila aku dah jumpa blog yang aku nak masukkan,, aku akan joinkan je blog korang dengan blog dorang,, hehe,, aku pemalas,, aku tau dah,,, kih3
korang yang tak nak join,, sila jangan comment k,, btw,, masuk bloglist dapat increase kat traffic blog korang tau,, jangan lupa,, hahaha!!!!
 

6 comments:

  1. ha....nah..cepat letak kat bloglist..hehe..

    http://mayandhanis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. dh follow dh...

    nk msuk bloglist jugak..hehe

    http://cintakukini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. gary nak gak... dah follow lama dah.. :)

    http://www.garyasip.com

    ReplyDelete