korang nampak tak content blog saya???? :'( - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, March 27, 2012

korang nampak tak content blog saya???? :'(

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. menang ipad here :D

seriously aku mintak korang view jap blog saya,,, sapa nak tolong,, please,, gitau,, korang nampak tak content blog saya ni??? sebabnya,, tadi nak masukkan background,, guna yang blogger punya je,, terus hilang everything,,, aku pelik sungguh,, bila remove image,,, blog aku yang suci bersih menjadi warna biru,,, aku tekan la balik template yang aku guna,, aku tak kisah pun nak edit balik,, tapi,,, bila tengok blog,, nampak header je,, takutnya la blog aku rosak,, tolong weh korang,, tolong tengok blog aku ok ke tak ni,, uwaaaaaa!!!!!

3 comments:

  1. ada.. entri2 yg lama pun masih ada..

    ReplyDelete
  2. masih ada lah kak oii... hehe.. blog akak mmg tbaik ! ...

    ReplyDelete
  3. Terbaik ke? Hurm.... Ku sdg berfikir sejenak............

    ReplyDelete