macam mana nak baiki laptop ni???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, March 11, 2012

macam mana nak baiki laptop ni????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

first of all,, i just wanna tell you that ive already got my second assignment for this sem, social studies assignment,, and fyi,, laptop aku boleh bukak dalam 5 minit je,,, uwaaa!!!!!!! stress weh!!! camne ni???? aku bukak je,, pastu dia teroff sendiri,, dah lebey rm400 kot aku try fix the problem,,, but still my efforst are to no avail,, what is the point to try again and again kan???

seriouly,,, once your laptop has broken down,, it will be broken down forever and ever!!! aku dah tak sanggup nak bawak ke hulu ke hilir dah just to fix that problem,, aku pelik la,,,, napa habis 400 pun still laptop aku wat hal??? dah tu,, aku gitau kat orang yang buat,,, bukan nak kembalikan wang,, sangat bengong and bongok di situ ye!!! sapa yang ada cara nak tolong and bantu aku,, please,,, begging,, :'(
 

2 comments:

  1. nak tolong pon,saya memang lemah bab komputer ni.rosak teruk sket terus hantar repair kat kedai.hehehe..sori tak dapat den nak nolong eh

    ReplyDelete
  2. Sng je nk baiki. Mule2.. Panaskn minyak.. Kemudian potong laptop anda kecik2.. Letakkan serbuk cili dan garam secukup rase pada laptop yg dipotong, lalu dimasak bersame2 dgn adapter... Hahahahaha...

    ReplyDelete