mina minachi - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, March 19, 2012

mina minachi

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

sponsor hebat seterusnya,, jeng jeng jeng!!!!!!! MINA MINACHI,, indian ke nih???? check it out yooooo,,,, firstly muja nak ucap berjuta juti tq miyu kat MINA MINACHI dah sudi sponsorkan ga muja yang mula-mula tu memang muja tak tau la berkembang ke tak,,, yang pasti,, MINA MINACHI ni tak tunggu muja pujuk mujuk dah,, terus bagi,, senang,, tq sangat amat tau,,, hehe


Mina Minachi

antara hot stuff yang korang boleh dapat sesuka suki kat page MINA MINACHI,, konfirm meleleh truuup truupp liur tengok barang hot staff,, hehe,,, sila jangan bayangkan aku punya condition time tngok dan trup2
cari baju muslimah click sini
cari baju bajet korea click here
cari dress for hotties click here

selain jadi blogshop,,, MINA MINACHI jugak adalah blog jiwang-jiwangan,, hehe,, banyak ye cerita misteri di sebalik huruf s,,, cer tengok gambar kat atas,, baca yang tertulis tu,, kih3,, for those yang suka cinta rahsia,, mcam aku,, ha,,, dipersilakan,, antara yang ada dalam keadaan
bila dilema makanlah buah delima
dunia baru the movie kembali
mimpi hudoh
 

No comments:

Post a Comment