my amnesia girl- ayat2 romantik dorang memang lain dari yang lain,, sangat la aku suka,, :) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, March 17, 2012

my amnesia girl- ayat2 romantik dorang memang lain dari yang lain,, sangat la aku suka,, :)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. jom jengah http://www.mamamurai.com/

hye korang!!!! entry aku lagi hari ni,, kalau korang bosan aku mintak maaf ye,, sorry sangat,, tapi,, boleh je korang tak baca,, tak paksa k,, its ok its alright come on muja fight fight fight!!!!! ok,, so,, let me continue,, aku nak citer pasal benda ni pulak hari ni,,,,

My Amnesia Girl is a 2010 Filipino romantic film starring John Lloyd Cruz and Toni Gonzaga. It was released by Star Cinema and directed by Cathy Garcia-Molina[2] The film is the highest grossing Filipino film of 2010[3] 

filem ni sangat la best!!!! seriously,,, masa mula-mula aku tengok pun dah macam tau-tau je dia best,, hebat tak hebatnya aku punya instinct,, sekaaaali,, memang best woooo!!!! tak caya tengo la sendiri,, tapi kalau tak best bagi korang jangan la sampai nak pelangkong aku pulak k,, ngeh3,, i am innocent,, lalalala
 
dua orang ni memang romantik gila weh,, aku paling suka time dorang cakap bahasa romantik dorang,, sangat unik,, aku bagi contoh k

hero-
awak pegi mana semalam?
heroin-
saya kat sini je,, kenapa?
hero-
patut la awak tak de dalam mimpi saya.. :D

heroin-
saya bukan photographer. saya policewoman.. awak penjenayah ke?
hero-
bila pulak,, saya baik tau,,,
heroin-
sebab awak dikehendaki,,, hehe 
(dialogue ni aku guna ngan mukmin,, terus dye mngamuk,, aku pun gaduh ngan dye,, padan muka!!)

heroin-
saya rasa awak takleh balik hari ni
hero-
kenapa pulak,, nak balik jugak ni,,
heroin-
sebab saya dah kunci awak dalam fikiran saya,, hehe :D

banyak la lagi ayat-ayat dorang yang best,, aku suka sangat!!!!!!! romantik dorang tu kiranya lain dari yang lain la,, seolah-olah bahasa tu,, dorang je yang paham,, tak de yang lain boleh paham yang dorang cakapkan tu,, sangat sangat amat romantik nya la,, uwaaaa,,, aku nak bf yang pandai wat ayat macam ni bleh,, teet!

 
teka,, kenapa heroin ni nangis,,, haaa,,, kalau nak tau,, korang kena la tengok sendiri,, doa2kanlah ada kat youtube k :D
 
moral value yang jugak kuat dalam cerita ni,,, tentang persahatan,, best sangat dorang punya persahabatan,,, best sangat,, dorang tolong antara satu sama lain,, tak pentingkan diri sendirilah,, time sedey dorang sentiasa ada orang yang nak memujuk,, best kan?? nak kawan camni jugak!!! :@

ps- aku tak nak bf jaht. tq.

1 comment: