nape tak tinggal link korang??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, March 17, 2012

nape tak tinggal link korang???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. jom jengah http://www.mamamurai.com/

hye korang, korang dan korang,,,, aku perasan kan,, kau shoutbox aku tu,, ramai antara korang yang masukkan nama je,, tak letak link,, ades,, dah la suh aku balas kunjungan,, camne nak balas dah link tak masukkan,, do check ye,, setiap kali korang shout,, check dulu link dah masukkan ke tidak,, kalau tak function link korang tu,, korang gak yang rugi kan?

so,,, sila berhati-hati,, minor-minor things like this tetap memainkan peranan dalam traffic korang,, dont u think so,, rugi je,, dah penat2 korang shout,, tetiba link korang tu tak function,, rugi amat k,, bukan aku je salu bw guna link kat shoutbox tu tau,,, pengunjung blog aku pun mesti ada gak yang click link kat situ,, so,, do be careful,,,, :D

ps- aku frust tau tiap kali tak leh singgah balik ke blog korang :D


2 comments:

  1. same goes to me, mcam ne lah nak vix=sit dorang, heheeh

    ReplyDelete
  2. kadang-kadang tak alert sgt shoutbox , lagi lah macam nurrul guna b.b aje , tak taw dah publish link ke blom ..

    so care yang terbaik , komen blog kak muja teroz tinggal link :)

    ReplyDelete