nyte am's life - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, March 19, 2012

nyte am's life

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

who is the NYTE AM'S LIFE owner,,, wow,, the use of the word NYTE tu macam creepy sikit kan,, hek3,, first sekali muja nak ucap terima kasih sangat ka NAL sebab sudi sponsorkan topup RM5 dan letak banner dalam blog NAL untuk dua pemenang,, terharu ni tau,, my first ga dah ramai yang join,, rasa macam semangat je nak lauch ga kedua,, hek3

NAL adalah singkatan kepada NYTE AM'S LIFE,,, tapi sangat menarik bila penulis blog ni menggunakan NAL sebagai ganti diri beliau,, sangat peramah,, even before NAL jadi sponsor ga muja pun blog muja dah masuk dalam bloglist NAL tau,, sangat tacim,,, NAL gak la antara yang awal mengoferkan sponsorship time muja terkapar-kapar ku kelemasan time mencari sponsor dulu,, syabas k,, :D
Nyte Am's Life
nampaknya blog NAL dah bertukar wajah,,, dapat header baru ye,, kih3.. puple lagi,, muja suka purple,, mm,, nak kena ada header baru jugak ni,, jelez muja tengok header purple blog NAL ni,, tapi muja ni kurang kepandaian dan kegeniusan dalam ambil gambar ni,, nanti yang bajet cantik lebih buruk dari hodoh,,,, grrr,,, sakit hati weh kalau camtu,, hehe,, eh,, bebel benda lain pulak dah aku ni,,,

antara entry menarik kat blog NAL
isteri untuk akhirat
makanan terbaik langkawi
faktor mudah lupa
didik anak cara Islam

harapan muja agar NAL akan sentiasa support muja sepanjang masa,, tq sangat,, jangan lupa terjah blog NAL K :D

No comments:

Post a Comment