pemilik blog GIMMEHALF,,, :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, March 03, 2012

pemilik blog GIMMEHALF,,, :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang you dan awak sume!!!! korang tengah semangat blogwalking tak??? semangat??? baguss,, sekarang ni muja nak ajak korang visit this young cute little blogger,, baru 14 tahun dah pandai menulis blog,, muja ni,, last 2 years baru nak start,, kuno punye orang,, hehe,, muja suka sangat kalau muda-muda dah berusaha untuk menunjukkan bakat yang ada,, salah satunya dengan berblogging la kan,,,

canggih kan header BLOG GIMMEHALF ni,, 
nampak macam budak-budak korea je tenggelam timbul kat banner tu,, canggih tol,,! peminat korea la kot ni,, check it out korean fans out there,,,,!!! you have your species here :D

ni la pemilik BLOG GIMMEHALF,,

blogger ni,, adik kepada pemilik blog ANGELFIRE,,, best kan,, si abang hensem,, si adik cantik,, sangat best,, kih3,,,nak tau nama dia??? check her blog k,,, dia cantik kan?? ala-ala model gitu,, korang mesti suka blogger cute ni,, jangan lupa visit her page and leave your footsteps there,, JANGAN LUPA!!! penting tau,, nanti camne nak visit back pulak,, kan???
 

4 comments:

  1. singgah tinjau2 sini dari speedlist no.2
    hohoho... salam ukhwah (^___^)
    ...................................
    http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/02/speed-list.html
    ...................................

    ReplyDelete
  2. Disebabkn ko seorang blogger, sudikah kiranya beri no cntactnya kepadaku. Hihi

    ReplyDelete
  3. meh review blog kite pulak. hehehe. salam kenal. =)

    ReplyDelete
  4. kagum dengan header dia. tapi kita tak minat sangat korea. huhu..:P

    ReplyDelete