pencarian sponsor berakhir, mencari pulak penderma banner blog dan blog,, :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, March 17, 2012

pencarian sponsor berakhir, mencari pulak penderma banner blog dan blog,, :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

dalam entry sebelum ni kan,, aku ada bagitau aku habis RM3.50 kan gi cc demi nak online,, kih3,,, tapi aku sangat berpuas hati sebab akhirnya,, 10 sponsors yang dicari sudah cukup,, sebenarnya ada lagi sponsor yang sudi nak sponsor,, tapi,, atas sebab tertentu terpaksa ditolak,, tapi,,, next ga,, korang jadi sponsor k.. tq sangat semua yang sudi sponsor,, :D

so,, now,, i am waiting for the other 38 followers to follow my blog then i will launch this my very first ga,, really cant wait for that day to come,, kih3,,, but,, sementara itu,, patut ke aku cari lagi sponsor untuk korang ek,,, hehe,, kalau tak sabar nak join,, dont hesitate to promote my blog k,, hehe,, makin cepat aku dapat follower ke 1000 tu,, makin cepat la ga ni distartkan,, hehe

next step,, aku nak mencari pulak sapa2 yang sudi nak buatkan banner ga aku,,, sapa sudi?? kalau yang sudi buat banner untuk ga aku ni,, aku masukkan korang dalam senarai sponsor,, best kan??? keh3

nak tengok senarai sponsor dan hadiah???

ps- dont ever you dare to miss it :D
 

No comments:

Post a Comment