PROGRAM KAKAK ANGKAT- do show that we are not selfish and they are not alone - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, March 14, 2012

PROGRAM KAKAK ANGKAT- do show that we are not selfish and they are not alone

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

wah,, ada lagi ads yang menarik hati aku untuk wat advertorial (konon dapat bayaran tapi ternyata hampeh,,) tapi takpe,, aku rasa macam entry yang sebegini patut aku coretkan dalam blog picisan aku ni,,, aku harap korang yang layak akan sokong this sort of humanity campaign,,,,

PROGRAM KAKAK ANGKAT

bila aku tengok gambar lisa surihani @ current-mrs-yusri ni,,, seriously,, i was touched,,, sedey weh... aku tak dapat nak bayangkan diri ku menjadi kanak-kanak yang kehilangan ibu bapa sejak kecil,, kalau disebabkan kematian,,, apa boleh buat,, yang aku lagi kesal bila baca tentang kisah ibu yang kena penjara sehari yang tak ngaku anak tu lagi aku sedey,, reti buat anak je,, jaga tak reti,, dah tau malas nak jaga,, jangan dok gatal gi buat,,, ngeng! :@

opps,, aku dah lari jauh,, beremosi lagi aku di pagi hari,, bila aku tengok PROGRAM KAKAK ANGKAT ni aku rasa sedih sangat,,,, tapi itu lah dunia,, tiada apa yang kekal di dunia ni kan,,, tapi,, kita sebagai manusia yang merasakan diri kita bertanggungjawab,,

CLICK HERE  show the world that we actually care,,, 
CLICK HERE show the world that we actually notice their presence,,,,, 
CLICK HERE show them that they are not alone...

Wanita-wanita di Malaysia, jangan melepaskan peluang ini untuk mencurahkan kasih sayang anda dengan menjadi seorang kakak angkat kepada anak-anak yatim perempuan 

Curahkan kasih sayang anda dengan Garnier  profile image
Program ‘Sinar Cahayaku bersama Garnier Take Care’ merupakan program yang mencetus perubahan. Ia mengalu-alukan wanita serata Malaysia untuk tampil dan meluangkan masa dan pengetahuan mereka ke arah memanfaatkan anak-anak yatim dalam menempuh alam gadis mereka. Dalam meniti alam remaja dan melangkah ke alam dewasa – masa dan bimbingan yang diluangkan oleh ‘Kakak Angkat’ pasti besar nilainya dalam membantu mereka untuk menangani setiap yang mereka hadapi. Antara selebriti yang terlibat dalam menjayakan kempen ini


Lisa Surihani – Aktres dan Duta Jenama Garnier.
Heliza Helmi – Aktres, Model dan Pereka Tudung Wanita.
Wardina Safiyyah – Hos Rancangan TV dan ibu kepada 2 cahayamata.


selamilah hati dorang,,,, dorang memerlukan kita,,, to continue to colour their colourful lives,,,

 

1 comment: