purple blog - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, March 24, 2012

purple blog

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

hari ini aku mulakan kerja yang patut dah berzaman aku buat,,, mempromosikan sponsor-sponsor terhebat aku ni,,, kenapa aku kat sponsor-sponsor ga aku ni hebat??? sebab dorang memang hebat la,, so kornag kena check dorang punya blog k,,,

ok,, ak mulakan dengan PURPLE BLOG dulu k,, pemilik PURPLE BLOG dah sudi bagi sponsor keychain untuk 5 pemenang,, 5 beb,,, banyak tu,,,:D

 PURPLE blog
ni banner dia cantik kan? korang rasa pemilik PURPLE BLOG ni laki ke pompuan??

haa,,, itulah yang istimewanya dengan PURPLE BLOG,,, pemiliknya lelaki yang sangat gilerkan purple,,, romantik ni,, jangan main,, kih3.. PURPLE BLOG ni lebey kepada blog perkongsian,,, ala,, macam blogserius tu,, tapi,,, yang muja suka pasal PURPLE BLOG,, dia lebey islamic and pemilik dia sangat amat peramah,,, so tak rugi kalau korang kawan ngan pemilik PURPLE BLOG.. dan muja dapat rasa yang perkara-perkar yang dikongiskan di PURPLE BLOG adalah sangat berguna untuk kita semua,, the readers.

antara entry yang menarik bagi muja yang terdapat di PURPLE BLOG
didera kekasih gelap ibu
bukti dunia ini Allah yang punya
cara makan dalam Islam
penawar kepada racun marah
dajjal ikutan remaja zaman sekarang
sila godek,, sebenarnya banyak lagi yang menarik sangat,, tapi korang kena godek sendiri pulak k,,, hehe

ok,,, done,,, :D


No comments:

Post a Comment