satu pun cukuplah - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, March 27, 2012

satu pun cukuplah

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

kadang-kadang seharian tak de kelas di hari bukan cuti yakni ahad hingga khamis ni bosan jugak,,, laptop je manjang jadi peneman,, jangan disalahkan ibu yang masak nasi goreng,, salahkan aku yang malas nak kua bilik sampai makan malam pun pesan ngan syanim aka serious,, huhu,,,,

seharian tak de kelas,, adakah bagaus???? bausain la jugaik tau tak,,??? seharian dalam bilik,, laptop jadi mangsa,, tak henti-henti diperah tenaganya,, habis bateri tuannya yang ngek ni cas,, pastu guna lagi,, hanya berhenti untuk sembahyang ngan mandi,, caisss,,,, tak guna punya tuan (monolog si laptop putih)

satu pun cukuplah,, apanya???? kelas la,, dasar manusia tak bersyukur.. taim kelas ada tak nak gi,, melangut manjang,, taim tak de gedik je nak gi,,, sapa tu?? aku la,, ehem,, jangan kutuk lebey2,, lempang nak?? :P
sapa tak join lagi ga aku?? berani ye,, sila rajinkan diri klik home,, then join,, adapahaam?? bagus,, takat ni je nak carut kat cini,, astalavista!!! :D

nak cantik macam LISA SURIHANI boleh???

2 comments:

  1. hohho...sabar ye nantikan penyertaan saya.memang bosan gak takde kelas sebab tu masa kat jepun dulu,bila hari takde kelas, saya buat part time.hehehe

    ReplyDelete
  2. Woi muja... Rosak laptop tu padan muke.... Hahahaha... 24 jam ko on.... Teruk betul ko nie... Ish3.... :-D

    ReplyDelete