saudara pemilik yahoo??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, March 03, 2012

saudara pemilik yahoo???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

ni apa hal pulak blogger sume weh,, kot ye pun giler traffic,, tak yah la nak wat fraud links camtu,,, geram tau tak??? aku geram tol kalau sekali aku click,, 2 same pages keluar,,, kejadahnya???? ngek ke orang yang buat tu?? aku tak paham tol,, tak kesian ke kalau laptop orang yang korang tinggal link tu lembap ke hape,,, terus hang sebab perbuatan korang,,,, padahal dorang dah baik hati nak balas kunjungan korang kat blog dorang (dorang refers tu aku).

mula-mula click,, aku tak kisah lagi,,, dah sorang je,, ni kalau tiap-tiap blogger yang tinggal link kat shoutbox aku tu buat,, hangin weh!!!! sapa tak hangin,,, guna blog aku nak wat kereja macam tu,,, menipu aku pun ada gak,, btw,, before i forget,, before click go kat shoutbox tu,, tolong pastikan link blog korang tu memang function k,,, sebab ada yang tinggal nama je,, tak tinggal link,, aku nak visit back tak boleh,,, satu lagi,, yang gedik sangat direct link ke yahoo pehal??? ko sedara mara pemilik yahoo tu ke???

aku tak kisah kalau yang memang blogger tu mention dah,,, ha,, link ni akan bawa ke 5 pages in a row,, macam banyak segment buat,, nak mudahkan blogwalking,,, ni tak,, yang gi tinggal fraud link macam tu kat shoutbox aku,, hangin weh!!!! kang aku ben blog korang tak leh letak kat shoutbox tu baru tau,, nak ke camtu??? ha,, time ni la kot aku nak gunakan kelebihan yang ada kat shoutbox busuk.org,, mau???? kalau mau diben,,, gitau aku cepat,, aku dengan rajin tanpa segan silunya sudi nak buat,, baru puas hati aku,,

entry ni emo aku tau,, sebab tu aku tulis,,, chow!!!
 

No comments:

Post a Comment