simple template memang best :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, March 24, 2012

simple template memang best :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang,,, perasan tak blog aku dah bertukar wajah,,, seriously aku tension malam tu sebab blog aku tersangat lambat la nak loading nya,,, then aku buat sume banner, bloglist bagai, background,, then esoknya,, aku gi tukar kepada simple template,, alhamdulillah,,, laju dah blog aku loading,,, pasni aku dah tak nak tambah icon ke hape ke,,,, aku just centerkan header, post title, pastu buat auto open link in new tab, aku try letak reply to comment,, tapi,,, sume kod yang blogger suh cari tak de dalam template ni,,, camne ek??? anybody can help me???

then,, masalah laptop yang berterusan buat aku fed up nak online,, then tak sempat la update blog busuk aku ni,,, btw,, korang rasa ok tak kalau aku tak letak background pape kat blog aku ni? putih je,, ok tak? bukan aku bajet peliks.blogspot or inibelogsaya.blogspot yer,, cume aku memang suka tengok blog dorang putih je and senang nak load,,, kih3,,, kalau korang rasa ada suggestion nak improvekan blog aku ni gitau la k,, :D aku rasa macam nak buat hide shoutbox je,, ok tak korang rasa?

tu jela kot,,,, hehe,, tata :D

No comments:

Post a Comment