terasa kena setepek atas muka aku yang comel nih,, wekkk - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, March 09, 2012

terasa kena setepek atas muka aku yang comel nih,, wekkk

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

terasa giler aku hari ni bila tengok doodle ni,, hek3,, kena setepek atas muka,, naya-naya,, sapa suh buat,,, yela,, semalam,, aku gi kbmall (where else kalau kat kelate ni,, kan,,) then,, aku makan la kat mcd,, aku pesan minute maid tu,, alamak,, aku rasa air tu lain giler weh,, bukan setakat masam,, pahit lagi,, dah la aku dah beli gelas besar,, lagi la aku rasa,, wat a dem,, aiyoooo!!!! tapi,, menyesal lak asa bila aku tengok doodle kat bawah ni,, ternyata,, aku masih muslimah yang lemah,, iman yang senipis kulit bawang ataupun lagi nipis dari itu,,,


‎"Apabila sesuatu makanan yang dihidangkan itu tidak disukai, tidak sedap atau tidak menyelerakan, maka janganlah makanan itu dicela, cukuplah sekadar diam ataupun tidak memakannya"

-Imam al-Ghazali (dlm kitab Ihya’ Ulumiddin)


tolong ek korang,,, tolong jangan jadi macam aku,, bersyukurlah dengan apa yang kita ada,,, yang kat africa nun makan rumput je tau tak muja??? huh,, macam manalah aku nak jadi manusia yang bersyukur ni,,???

ps- nak berubah jadi lebih baik,, amiin,,
 

No comments:

Post a Comment