welcome to,,, ANGELFIRE... :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, March 02, 2012

welcome to,,, ANGELFIRE... :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

STICKY POST,,

hye shoppers!!!!! korang pe kabo??? hehe,, muja nak ajak korang lawat page untuk korang shopping-mopping,, jom check it out!!!!

! AngleFire !

title page pun dah awesome kan?? hehe,,, yang menarik pasal ANGELFIRE ni adalah,, online shop ni tak restricted pada jual one type of item je,, banyak kedai bernaung di bawah satu ANGELFIRE ni,, dye jual baaaaaaanyak jenis,, so,, korang lawat je ANGELFIRE then terus dapat baju, cardigan, tops, pants, watch, etc etc,, best kan?? :D thats why la korang kena check ANGELFIRE out,, best amat tau!!! muja pun pening lalat dah tengok,, best3!! :D

nak check barang yang hot tu,, korang boleh la view PAGE ANGELFIRE SHOPS.. tapi,, for you all punye easy viewing muja dah singkatkan korang punye carian,,, korang boleh click gambar kat bawah ni untuk melawat page and album barang-barang hot vogue the vast kat ANGELFIRE k,, :D

1) SUHAILIQA ONLINE FASHION TREND


2) STYLO ONLINE MEN FASHION


3) BRAIDED LEATHER WRIST WATCH BY Q-SU


4) PASHMINA WARDROBE


5) JACKET/CARDIGAN FOR WOMEN


6) PANTS FOR MEN


Email: crew.angelfireshops@gmail.com
SMS: 010-9014745 (Ms. Su)


 

5 comments:

  1. ehm, thnx muja.nk tour la jupg.sye ni dahla hantu on9 shopper..minggu ni saje da beratus habes duit tira beli brg on9 (dress, tdung n seluar)hahaha.. habes lg la duit nmpk gaya ni..

    ReplyDelete
  2. @Athirah Rosli hahaha,,,, shopping mmg best,, tapi berpada k,, kalau tak sekarang,, akan datang pun boleh,, :D

    ReplyDelete
  3. akak singgah sini.. wah dah tukar header :-)

    ReplyDelete
  4. seronok juga shopping online ni

    ReplyDelete
  5. done klik si burung biru comel =D

    ReplyDelete