3 sekali gus??? gila kentang tol,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, April 04, 2012

3 sekali gus??? gila kentang tol,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

entry kedua aku hari ni,, sebelum tu,,, aku still nak riak lagi pasal aku jadi blogger bertuah,, so,, CLICK HERE aku terpilih!!! kalau nak tau nape aku kata aku bertuah,, ngeh3,,, nak sambung cerita,, hari ni aku bukak page BLINIE,, adess,, salunya,, ada satu or dua je ads yang dorang ada,, tapi hari ni dengan penuh kejutan budayanya,,, ada 5 ads sekali gus,, amboi BLINIE kita ni,, makin hot nampak,, kih3,,, pastu aku godek lagi,, lagi dan lagi,, semua kepala tajuk ads tu,, ada the word MYiMART,, huh,, bia betol,, kemain lagi promote products dorang ni yer,, bukan main-main,, dan sangat-sangat serius dah,, ngeh3,, jom check the ads out,, dorang ni,, reti bagi hadiah je manjang,, so,, korang boleh la try ye,,

yang ni,, tengok gambar pun dah tau kan,, pasal promo makanan.. kalau korang nak makanan sedap dengan potongan sampai 77%,, try r ye,, aku tak jamin kalau aku tak sedap pun,, sedap ke tak sedap ye,, mm,, nampak sedap,, tapi,, mmmm

yang ni pulak dah banyak kali aku gitau korang,, yang pasal pakej percutian gi beijing ni,, cara-cara dia sangatlah senang nye,, tak de nak kongsi-kongsi gambar, buat karangan berjela,, setau aku,,, tapi,, tak tau la kan,, haha,, aku ni bukan boleh caya,, senang citer korang view sendiri,, sampai la puas hati ye,, :D

bagi yang rasa dya beauty conscious ala-ala erra fazira,, atau beauty manic macam j lo,, ha,, ni la time nye,, only pay RM39 for something actually worth RM129,, korang tak rasa korang rugi ke kalau korang tak amik peluang ni???? mm,,, napa la aku tak dok dekat-dekat ngan spa macam ni ye,, kalau aku,, dah lama rembat.. 4 in 1 kot dengan harga RM29,, GRRRR,,, geramnyaaaaaaaaaaaaa

 Banner
dah malas nak bebel,, nampak banner kat atas tu,, hah,, view cepat,, banyak benda korang boleh dapat kat situ,, aku tak jamin kalau korang down to date sebab tak blogwalking macam aku,,, ngeh3
chow!!!!!!!

1 comment:

  1. http://1.bp.blogspot.com/-0iRltgreHY4/T3xg9GnjyOI/AAAAAAAABDE/p_Hcow8kwJo/s1600/2.jpg

    myb leh pkai ni kot tok banner worlf of caah

    ReplyDelete