aku bukan kain buruk - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, April 16, 2012

aku bukan kain buruk

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hari ni banyak update emo stuff kan?? hmmm,,, nasib baik ni blog aku bukan blog korang,,, kalau tak mesti dah tak leh beremo di blog,, hek3,,, tak kire la kan,, huhu,,, of course la bile penulis sedang emo,,, tulisan dia jadi emo,,, biasa la tu kan,,,

kali ni nak cakap pasal kain buruk,, kain buruk ni kan adalah benda paaaaaaling jijik dalam satu-satu tempat and yet it is also very useful,, you know why??? tak kan la nak sapu taik kucing guna kain sutera beratus korang tu kot,,, mestila kain buruk dulu yang dicari,, tapi,,

one thing about kain buruk,,, dia hanya akan dicari bila diperlukan,,, bila tidak diperlukan,,, kain buruk adalah satu jenis keturunan kain yang kita akan sorokkan, paling tidak dipedulikan, paling dibenci, paling jijik la pendek kata,,,

so,,, aku harap tiada la kawan-kawan aku yang menganggap aku kain buruk,, walaupun aku rasa,,, wujud golongan tersebut dalam komuniti aku ni,,, diperlukan dicari,, tidak diperlukan dicampak ke tepi...

6 comments:

  1. Kwn yg baik ialah susah dan senang sentiasa bersama.

    ReplyDelete
  2. hmmm..yg utk lap tutttt kucing tu sy guna news paper..x guna kain burok..coz malas nk cuci n sendal sisa kucing tu..hihi

    mungkin byk sgt pikir kot..jgn la rs rendah diri sgt..adat berkwn la tu..klo jumpe member sekepala..lupa pd member lama..xpe..kteorg masih menamani nur kt alam maya ni

    ReplyDelete
  3. Betul2~ jgn buat kawan niey mcm kain buruk.Bila nak mintak tolong sibuk cari..kalau senang, lupakan.Ape pun tak boleh.huhu ~~

    Jom join :) banyak hadiah menarik.. http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2012/04/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

    ReplyDelete
  4. lumrah kehidupan. kkdang dah naek, lupe yang bawah. same la..-.-

    kekadang yang ade pengalaman pun boleh jadi kebudakkan.. -.-

    ReplyDelete
  5. dah rase macam nk buat karangan penulisan pulak... Tajuk yg diberi adalah aku sehelai kain buruk... Kah3..... (jgn sensetif)

    ReplyDelete
  6. memang sedih la kalau kita ni hanya sekadar kain buruk buat kawan2 kita kan.wuuuuuu

    ReplyDelete