aku harap mat saleh cakap camni kat aku,, hehe - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, April 06, 2012

aku harap mat saleh cakap camni kat aku,, hehe

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
menangi ipad 2 di sini 

hye korang!!!!!!!!!! tq untuk facebook yang sentiasa ada di sisi aku untuk bagi idea di saat aku kekeringan peristiwa menarik dalam hidup aku ni,, hek3,,, bukan tak de peristiwa berlaku yang immediately aku nak kongsi kat belog ni tapi salu je manjang aku lupa tiap kali aku dok depan laptop,, len kali,, kalau tengah melabur kecik or besar, ada idea, terus kena keluar toilet mengadap laptop,,, terus tulis,, haissh,, patutkah ke tahap itu addiction aku untuk berblog,, ngeh3,,,,

haaaaa,,,,, aku jumpa gambar menarik nak kongsi,,, aku harap mat saleh cakap macam ni kat aku kalau jumpa aku,,


SOURCE


hehe,, boleh ke macam tu yer,,, kih3,, yela,, aku tak cantik,, uwaaaa!!!!! tapi,, at least,, harap boleh cakap macam ni,,

"she is doing what she should do as a muslimah,,,"

bloggerwanita is also a good muslimah tau,, nak bagi RM5000 kot,, bukan 50 sen k,, visit page di bawah sekarang k :D
 Banner

No comments:

Post a Comment