aku mintak maaf kat ko - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, April 12, 2012

aku mintak maaf kat ko

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
game untuk kerjaya terbaik korang

mz,, aku mintak maaf,,,
aku memang gi kb mall,, semalam kan dah gitau,,,
ngan kawan-kawan,, dorang dah mintak aku jangan berkepit je ngan hp time hang out dengan dorang,,,
kalau ikutkan aku,, nak je aku text ko 24 hours per day,, i think they are right,,,

mz,, aku mintak maaf
sebab bila marah aku terus lost control.. nangis tu tak yah cerita la,,,
sebenarnya aku geram,,
ko sekarang makin manjo@cengeng
majuk je keje,, susah tau nak pujuk,, tak campur risau lagi tu,,,

mz aku mintak maaf
aku wat2 tak paham ko gurau-gurau je cakap pasal aku bz tu
kan? ko gurau je kan?
tapi,, aku yang salah,, aku yang sensetif manjang,,
tak baik tol aku ni,,,

mz,,, aku mintak maaf
aku asyik harap ko buat sama macam aku,,,
report je semua kat aku,, padahal,, ko laki,, memang la lain cara ko
pompuan memang salu nak report je sume
ko kan lelaki,, you dont have to do the same actually,, seriously,,,

mz,, aku tau ko takut aku hilang kan?
ko takut kalau aku marah kan?
aku salu amik kesempatan atas ko punye ketakutan,, jahatnya aku,,,
tapi aku geram ko tak pernah percayakan aku,,,, percayakan aku pleeeezzzzzzz

 Banner
dah sudah berjiwang,, click banner tu,,, RM5000 kot,, :P

4 comments: