aku mintak maaf ngan geng-geng semua :( - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, April 09, 2012

aku mintak maaf ngan geng-geng semua :(

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye,,, korang tau kan pasal abang nasz buat segment best kan? segment promosi blog,,, RUJUK HERE,, alhamdulillah,, aku tergolong dalam group promosi ketiga,, aku promote link je dulu k,, dalam tahun ni insya ALLAH aku promote blog-blog group ketiga ni,, sekarang,,??? sorry weh,,, minggu ni minggu hantar assignment,,, tak sempat,,

tambah-tambah lagi aku punya ga nak kena hupdate selalu,, pastu lepas ga tamat aku kena buat sticky post entry untuk promote sponsor-sponsor aku dulu,, then aku nak buat entry advertorial untuk pendriveunik,, no no no,, tak sempat lagi aku nak promote blog korang dalam masa terdekat,, tapi,, nanti hutang aku dengan peserta ga dan sposors ga aku dah settle,, insya ALLAH,, aku harap entry ni pun boleh la dianggap promosi blog korang kan,, tapi,, wait for entry khas untuk korang dalam tahun ni jugak,, dont worry,,,

so,, sapa-sapa  yang terbaca entry ni,, silakan la blogwalking ke geng-geng blogger group ketiga di bawah,, adios!!! :D

bloggerwanita ni sape? di mana? bagaimana? bila? click then find out :D
 Banner

No comments:

Post a Comment