apa akan jadi apabila manusia pupus - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, April 19, 2012

apa akan jadi apabila manusia pupus

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D

wah,, semalam aku taj update blog,,, and still pageviews 209,,, tq sangat kat korang yang sudi singgah blog kucar kacir aku ni,,,, dah la send dengan like button aku tu tak berfungsi,, grrr,,,,,!!! demmm!!! orang lain punya blog ok je aku mengelike,,, huh,,, benci tol such situation,,,, pfffttTTTT!!!!!

but today,, aku dah ada idea nak update blog time aku dalam kelas Social Studies,,, wah,,, betapa blogaholicnya aku ,, time belaja pun aku teringat blog aku,,, kih3,,, semalam kekurangan idea,,, hari ni dah ada idea,, alhamdulillah,, tak de la bersawang sangat blog kucar kacir aku,,, hehe,, okk,, the interesting question for today is,,,


bumi sakit sebab ko, ko dan aku.. and still,, we are living on it,,, aren't we ashamed?????

Human extinction is the end of the human species.


WHAT WILL HAPPEN IF HUMAN EXTINCT???

persoalan ni tumbul bila kitorang belajar tentang environment,,, oh no,, next week dapat assignment of this,,, grrr,,, ok,, sambung,, my lecturer told that,,,,,

everything will bloom when people extinct

maksudnya,,, extinction is very beneficial to the Earth,,,, semua haiwan lain akan berkembang dengan pesat,,, maksudnya,, manusia hanyalah species yang merosakkan bumi,, hanyalah species yang menghancurkan bumi,, hanyalah species yang sukakan pertumpahan darah walaupun sebenarnya kita adalah khalifah di muka bumi ni,,, sanggup ke kita jadi penyebab segala jenis kemusnahan ini?



penyebab land, air, and water pollution
penyebab extinctions of animalas
penyebab bumi kotor
penyebab peningkatan suhu global
penyebab banjir,,, land slide,,, soil erosion


sanggup ye kita hidup dalam kalangan sampah kotor jijik ni,,,,

sanggup ke kita mengaku

"ye,, memang i la yang buat semua yang di atas"

sanggupkah??? oooo,,, time suh ngaku tak nak,, yang time buang sisa choki choki atas jalan tak pikey,,, time buat pembungkus nano-nano dalam longkang tak pikey,,, time sembur ridcect dengan shieldtox tak pikey,,, time kentut dalam bilik ekon,, ehh,, salah,, yang ni halal,, haaa??? dah terpikey ke??? dah rasa nak ngaku kita ni species pemusnah semata-mata???

lecturer aku cakap,, kalau harimau or other species pupus,,, it will be very harmful to other creatures,, but kalau manusia yang pupus,,,

IT WILL BENEFIT ALL CREATURES IN THIS WORLD

so.. think!!!!!! 
 Banner

No comments:

Post a Comment