switched to google+ profile - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, April 25, 2012

switched to google+ profile

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D

first time buat entry lepas switch blogger profile to google+ profile,, aku dalam proses mencuba benda baru sebenarnya,,, manalah tau benda ni lagi best kan,, kih3,, tapi tak janji untuk tak switch back,, takut aku jadi pening,, sebab dah ada dah ni effect guna benda ni,, list blog yang aku follow tak appear kat dashboard,, haish,, kenapa ni google,, jangan la camtu,, kecian la kat i ni,, sayang tau kat sume blog yang i follow tu,, kih3

so,, korang tak nak try ke,, switch,, discover dulu,, then kalau tak puas hati boleh revert back dalam 30 hari,, so dont worry,, kih3,, yang aku tak puas hati setakat ni posting ni la,, length scroll bar dia tak sama dengan older blogger too,,, tapi,, takkanla sebab scroll bar yang terlebey panjang kita nak sia-siakan usaha google naik taraf blogger template ni,, hmm,,, ape lagi aku nak cakap ek,, tengok la ape jadi nanti,, dia update automatically tak kat profile google+ aku entry ni,, sebab aku dah connect blog ni dengan google+ tu,,

ps- neves.. kah3
 Banner

No comments:

Post a Comment