baru dapat balik glitterati dah dapat be??? :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, April 02, 2012

baru dapat balik glitterati dah dapat be??? :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. menangi samsung galaxy note kat sini :D

haish,,, muja dapat be lagi,, ni be ke 6 muja,, ada ke kat sini yang jelez? ngeh3,, riak di situ,, jangan amik ati tau,, saja gurau-gurau senda,, sebenarnya muja baru je dapat balik status glitterati ni,, hari tu letak advertlets kejap,, hilang kejap,, ish,, aku ni main hide and seek pulak ngan MR NUFFNANG kan? hehe

bukti,, tak tipu k,, :D

muja sebenarnya memang dah determine nak guna advertlet hari tu,, tapi rasa rugi pulak sebab dah lama guna MR NUFFNANG kan,, merasa cashout ke sekali dulu,, baru la berbaloi,, tak gitu? hehe,,, muja dapat inspirasi tunggu gulu dari CIK MAY,, bakal pengantin baru kita, go la blog dye,, ucap selamat ke hape k,, :D

biasanya kalau muja update pasal be,, mesti ada yang tanya,, macam mana nak dapat be? macam mana dapat sampai 6 ni? jeles nye,, so,, korang pilih je mana satu korang suka,, sume pasal blogging dan

 and check it out k,, tapi,, lastly,, bergantung pada rezeki jugak,, kita hanya mampu berusaha,, Allah yang menentukan,, muja pun dapat first be time follower dah 600 lebey,, tak ke lama muja tunggu tu? tapi,, ganjaran adalah bagi orang yang sabar kan? usaha tangga kejayaan :D

ps- nak cakap ke tak ek ngan dia yang sengal tu???



5 comments:

  1. haha,,ade gak name CM.tu la baru nak tny ni ha..bkn pki adv ke..hehe..tbe2 ade BE..terkujat aii...

    BE CM da lebih dari RM50..hehe..tak lame g boleh la cashout..tgu hbs running..

    ReplyDelete
  2. sy nyer baru rm2.50..haha...x aktif sgt..

    ReplyDelete
  3. bestnye..sy xpernH LGI RASA BE NI..

    ReplyDelete
  4. muja, ella betul2 xtau apa2 pasal nufnang ni. nak baca lah ni..
    muja ditag
    http://nurfa22.blogspot.com/2012/04/8-contest-thank-you-allah-for.html
    contest senang.. hdiah topup rm10 je..

    ReplyDelete
  5. saya dapat banyak BE tapi earnings takde la banyak mana pon.yang penting sabar.kalau rezeki kita dapat BE, ade la kan.kalau tak dapat,nak wat camne.hehe

    ReplyDelete