binatang kesayangan Rasullullah kat ipg aku,, lawa kemain!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, April 26, 2012

binatang kesayangan Rasullullah kat ipg aku,, lawa kemain!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

hari ni aku nak kenalkan korang kat binatang kesayangan Rasulullah kat ipg aku,, kelawaan dia memang tiada bandingan la,,, tak caya?? jom compete,,, aku nak bagi nama ape ek kat kucing seksi ni,, kih3,,, nanti korang suggest k,,

one thing about this cat is,,, she knows how to look well in a picture without even turning her head towards the photographer,, sombong tol!!! grrrrr

tengok???? how sombong it is??? look deeper into her eyes,, scary kan??? tak senyum langsung,,, tak sengih pn,,,, sembelih baru tau,, tapi,, cute sangat la pulak nak jentik pun tak sanggup,, haha

my favourite part,,, clearer view of it's tail,, grrr,,, still cant get the best of it. , haha,,, it just cant stop moving,, nak amik gambar pun susah,, dah la sombong,,, kedekut ekor pulak tu,, eeeeeeee!!!!! sengkeh kepala tu baru tau,,,,!!!!!!!!!!

walaupun gambar ni teruk,, aku upload gak,, haha,,, aku sedang manjakan dia ye,,, tiada penyeksaan binatang berlaku di sini..

ps- boleh tak aku nak regard dia sebagai kucing aku??? aku suka orang sombong,, makin sombong makin aku suka,, hahaha,,, setakat mana la dia nak sombong,, tu yang buat aku curious,, hahaha!!! termasuk la dalam mengejar lelaki,, opps!!!! :P
 

No comments:

Post a Comment