blogger punya notification,,, haaa,,, penting nih - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, April 21, 2012

blogger punya notification,,, haaa,,, penting nih

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

rasa macam dah buat tutorial senang bagai nak giler ni,, tapi bila check,, nan hado???? kalau dah pernah ada,, manala tau aku tersilap,, kalau korang jumpa,, wat2 tak tau je k,, hek3,,, ok,, aku buat la sekali lagi untuk mengisi masa terluang semata-mata,, hek3,, aku tau korang dah tau,, korang lagi power daripada aku kot,, kih3,,,,

tepek gambar huduh satu,, kih4

macam mana nak buat comment awaiting moderataion,, nak tau tak apa fungsi benda ni??? so that korang tau bila ada orang yang comment blog sejurus bukak dashboard,, tak de la korang dok refresh kotak comment je manjang,,, haaaa,,, macam notification la jugak benda ni,, ok,, lets move on

  • mula2 korang gi kat SETTING,, korang akan jumpa kat menu kat dashboard korang tu,,,
  • then,,, korang click COMMENTS,, tulisan kecik je bawah word setting tu,,,
  • then korang scroll bawah sikit korang akan jumpa COMMENT MODERATION,, 
  • korang tick kat ALWAYS
  • then scroll bawah lagi,,, click SAVE SETTING,,,
  • done!! :D


tak join agi ga muja??? CLICK HERE TO JOIN :D
 

No comments:

Post a Comment