bloggerwanita tu pesaing nuffnang ke???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, April 21, 2012

bloggerwanita tu pesaing nuffnang ke????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D

hari ni aku frust sangan ngan MR NUFFNANG,, disebabkan kasih sayang aku kat dia,, aku abaikan sementra MR ADVIE,, membuang kod MR ADVIE dari blog aku,,,, but still,, dia rampas keglitteratian aku,, sampai hati dye buat aku macam ni,,, sapa yang sanggup,,, uwaaaaaaa!!!!!

dah la nak buat ticket tak leh click next,, ngek la,,, patut kah aku korbankan kesetiaan aku kerana perkara ini berlaku rasanya tanpa sebab,, kak yong pun ada tulis dalam blog dia,,, yang banner denaihati tak mempengaruhi status glitterati,, dah kenapa pulak blog aku affected???? adakah benar MR NUFFNANG sebenarnya being unfair and bias towards bloggers,, mentang-mentangla aku tak femes,, grrr,,,,

ps- ti balik rumah,, aku nak bagi surat cinta kasi panjang kat nuff

 Banner

13 comments:

  1. laaa yeke... mmg patut kasi surat pnjg2 kt nuff ni..

    ReplyDelete
  2. uish...sabar la ye.saya pon kalau nak letak pape iklan slain nuffnang memang akan hantar tiket dulu kat nuffnang tanya leh ke tak.heheh

    ReplyDelete
  3. http://miszcaah.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar.html

    anda ditag

    ReplyDelete
  4. saya pun banyak kali kena.tapi jadi ok balik. www.rimaalliq.com

    ReplyDelete
  5. dulu zie nak guna nuff tp tenet loading sgt2.. :(

    ReplyDelete
  6. @IntaNBerliaN yup,, sdey sangat,, nak mjuk tapi sayang,, uwaa

    ReplyDelete
  7. @IntaNBerliaN yup,, sdey sangat,, nak mjuk tapi sayang,, uwaa

    ReplyDelete
  8. @aReLaN tak kisah la nuff tu,, dah frust ngan dye :(

    ReplyDelete
  9. @zizie sekarang nuff dah guna kod baru,,, dah ringan,, cer letak balik dan lihat hasilnya :D

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum muja..

    Maaf la lana komen kt sini,hehe. Takmo ganggu GA Muja,hehe.

    Terima kasih muja sebab bagitau pasal comment moderation tu.. :)

    Yang sebenarnya, lana ada buat. tapi lana setkan untuk 24jam keatas, means, mana2 entry lana yg dah lebih dari sehari, secara auto nya, sesapa yg komen, komennya terus masuk emel. Jadi, dari situ lana leh check pa yg perlu.

    Pasal spam tu, Alhamdulillah, setakat ni, memang pernah kena spam, tpi spam2 stkt ni..mcm pelik je ayat aku,hahaha. sambung, spam2 stkt ni, pun kena moderate dulu. So, lana masih boleh check before decide nk publish ke tidak.. hehehe :)

    ReplyDelete
  11. huhu ari tu nad punya glitterati di cabut kerana pasang ads lain kat blog

    ReplyDelete