brooch orang gila online,, ko hado???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, April 08, 2012

brooch orang gila online,, ko hado????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
menangi ipad 2 di sini

tq to alang.. my beloved pkk aka penoong ketua kelas aku for the awesome pictures... snapped using her new galaxy w,, amboi aku ni mengada nak jugak alang amik gambar aku guna hp canggih manggih,,, hek3,, entry ni special la sikit sebab bergambar,, salu aku lotak je yang bertulisan je,, padan muka korang bosan nak baca,, ngeh3

tadaaaaaaaaaaa!!!!


korang dah ada ke belum brooch g+ dengan blogger macam aku punya tu?? mesti tak de lagi kan, so,, cepat-cepat la korang gi dapatkan sebelum kehabisan stok,, aku beli kat kb mall,, ingat nak beli yang fb,, tapi,, bila makcik tu dengar aku cakap blogger,, diselongkarnya khazanah jualan dye tu,, bagi kat aku yang blogger tu,, tq sangat kat mak cik yang sangat sporting itu,, hek3,, tau2 je aku blogging addict :P



sila amik perhatian!! kotak ni kitorang main susun je,,, then belinya idak,, dah mahal,, kotak macam ni pun nak RM8++ tak tau ke aku ni kedekut??? hajat di hati nak la buat letak brooch aku ke,, hape,, tapi,,, ku batalkan hajat dengan sepantas kilat sebab rasa macam tak berbaloi,, aku bukan nak sangat yang cantik,, yang penting bekas untuk brooch and kunci,, bawak kotak ubat kat klinik umi aku jela,, free lagi,, ngeh3



tepek gambar budak muka bulat sekejap,,, dalam surau parkson yang hangat membara ibarat sauna,, how come surat tak de aircond kat mall???? jangankan aircond,, kipas pun tak de,,, baunya,, huh,, bukan sebab kotor,, sebab panas dan tak de aliran udara langsung,, then bau hapak menyelubungi,, kecian betul kat aku,, huh.. ni yang rasa nak repot ni!!!!

then berkunjung pulak ke pasar siti khadijah @ psk @ pasar siti @ pasar khati @ pasar dijah @ pasar jah,, pilih ikut selera,, jiran je dengan parkson,, kekotoran tu korang ignore and bear with it je kejap k,, aku pun tak nak tunjuk kuman-kuman yang beranak pinak kat situ,,, nak tunjuk yang SEDAP-SEDAP je,,
alert!! yang puasa jangan scroll down!!!




aku beli yang ni 2,,, boleh tahan la,, samah @ 50 posen je satu,,, murah kan? sila dok kat kelate kalau nak gemuk macam i, :D

then gi pulak megalace,, syanim @ serious nak beli hadiah untuk mama tercinta dia,, kitorang pulak gi membuai rindu dengan bunga-bungan cantik kemain kat situ,, :D






yang ni tak de kaita dengan lawatan ke kb,,, hanyalah menunjukkan pesta buku yang berjalan 2 hari,, semalam ngan hari ni,, perrghhh!!! aku benci tudung bawal!!! see how effective it is to make my face looks so earthly, roundly, eggly, shaped????????

 Banner
dah sape pulak nak bagi RM5K ni????

2 comments:

  1. beli kat KB Mall? akak org Kelantan ke? haha :D ni mesti beli kat kiosk kecil dekat Pacific kan? sbb ada kiosk jual brooch camtu kat situ.. nak beli gak... >__<

    ReplyDelete