buat assignment ni,, kadang-kadang,,, mmmm - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, April 04, 2012

buat assignment ni,, kadang-kadang,,, mmmm

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

adess,,, sakit perut la,,, eeee,,, nape perut tak nak bekerjasama ni,,, eee,, geramnye,, sebenarnya,, aku nak kongsi gambar kitorang buat assignment,, hehe,, ada gak upenya assignment yang best ye,, kih3,, yela,, dah assignment yang bukannya memerlukan kita menulis manjang,, tapi juga menguji daya kreativiti,, ecececey,,,

assignment ni tentang lokomotor dan bukan lokomotor,, korang pernah dengar tak??? tak pernah ek?? ok,, korang masuk ipgkkb,, confirm akan dengar jugak istilah ni,, hehe,, semua kos pun kena buat assignment ni kot,,, mula-mula pikey macam stress,, tapi,, bila dah start best gak,, hehe

ni pergerakan bukan lokomotor yang kitorang buat,, memang best sangat,, hehe,, lawak pun ada gak yang ni,,  balance itu penting.. Pergerakan bukan lokomotor adalah keupayaan untuk mengerakakan tubuh badan tanpa beralih tempat

Pergerakan lokomotor ialah pergerakan yang dilakukan yang akan menyebabkan dia berubah kedudukan atau kekal di tempat tersebut seperti berjalan, berlari, melompat dan sebagainya (Domelly & Gallahue, 2003).




yang ni kitorang bagi nama cha cha dance,, cute sangat,, haha,, tak sanggup deh,,, tapi best,, korang pun boleh tiru gak,, manala tau boleh kecikkan mana-mana part kat tubuh badan kita ni,, who knows kan? :D


yang ni kitorang buat pergerakan kereta api,, kitorang bergerak mengelilingi skitel tu,, ejaannya aku pun tak tau,,, yang ni best sangat,,, makin laju kita buat,, makin puashati lak kita rasa,,, uji kepantasan kaki la kiranya,,



dok tengah serabut pikey idea nak wat pergerakan macam mana,,, adess,, tak nak la yang biasa-biasa je,, yang havoc la sikit kan... mmm.. macam mana yer???








yang ni bab melompat,, lokomotor guna papan anjal,, korang rugi kalau tak try,, haha,, melompat kat tempat yang hujung tula,, best wooo


yang ni bukan lokomotor,, bentuk kereta api,,, qaiyah tengah bajet bawak kereta api la jugak tu,,,




 Banner
click gambar kalau anda suka berblogging :D

2 comments:

  1. tak pernah tahu pun pasal lokomoto..mcm best jer walaupun tgk pic..

    ReplyDelete
  2. Not look like ajinomoto... Hahaha... Mcm x best je... Jgn marah ye teacher...

    ReplyDelete