Cara Mengesan Virus, Malware dan Parasite Dalam Blog! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, April 11, 2012

Cara Mengesan Virus, Malware dan Parasite Dalam Blog!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
menangi ipad 2 di sini

hari ni muja blogwalking and jumpa tajuk entry yang best dari BLOG INI yang ajar cara check jadah virus, malware and parasite dalam blog,,
CLICK HERE AND CHECK IT OUT
tu pun kalau korang sayang kan blog korang la,,,


GAMBAR DARI SINI

kat ruang kosong tu,, korang masukkan je url blog korang,, then click check,, kalau keluar clean,, blog korang bersih suci dari segala malaun-malaun tersebut,, sekian, harap maklum!!! :D

blog kat bawah bersih dan suci je,, :D
 Banner

1 comment: