dah betul rupanya,,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, April 08, 2012

dah betul rupanya,,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
menangi ipad 2 di sini

few days ago,, unknown number called

mj- helo,, spe ni
unknown- pkk tesl 2 ke.. datang amik baju kat bilik jpp jap
mj- (ceyt,, ingatkan orang nak mengejas,, potong tol!) eh,,, saya bukan pkk sem ni,,
unknown bertukar menjadi jpp @ jawantankuasa perwakilan pelajar- tolong inform dia k
mj-ok

aku pun mesej pkk tersayang aku, tak bereply,,, called,, tak berangkat,, lastly,, jpp called suh gi amik depan blok b,, yelah,,, grrr,, mud tak ketahuan hala,, gi amik dengan skirt yang menutupi seluar three quarter yang malas nak ditukar + sweater kenangan yang pernah nak bagi kat xbf tapi tak jadi,, sudah rosak zip depan dye,,,, adakah aku sebegitu teruk sekali?? amik,, dah membawa plastik sebesar hana,, can you imagine how terrible it was??? wekkkkk,,

balik,, then,, alang called,,
alang @ pkk-nape muja?
mj- amik baju.. ok daa,,

ain balik,, cakap-cakap ngan ain,,,

ain@rumate- alamak,,, ni untuk bm3
mj- mesej alang,, tertukar,, gi la tukar
alang- gi r,, hehe
mj- (demimu alang) yela,, wekkk

balik rumah... menggemukkan diri di sana 2 hari,, sabtu gi kb mall dulu beli jam... sampai je asrama.. hakim mesej..

hakim- muja,,, jpp pesan hari ni last nak tukar baju yang tertukar hari tu,,
muja- ok,, aku gi lepas solat

di depan koop,, pok ya@jpp menunggu

mj- tertukar,,
py- eh,, dah betol dah ni,, (tunjuk kat plastik bertulis tesl 2)
mj- dah kat kertas ni cam ne?? (tunjuk kertas dalam plastik tertulis bm3)
py- cer kire...
mj- (kira,, cukup 21 for tesl 2) eeee.. menyusahkan betul! experia tak rosak ek? yang kawan saya punya rosak,, teeeeeet,,

lari dari story line dah,,,,

dialogue tidak mengikut yang sebenar sebab aku bukan penghafal yang baik,, hehe

2 comments: