di manakah cursor blog korang menghilang???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, April 10, 2012

di manakah cursor blog korang menghilang????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
menangi ipad 2 di sini

pening3!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haa,,, kan aku dah mengamuk ni,, nak tau kenapa aku mengamuk??? ok,, aku mengamuk sebab susah nak stalk dan godek entry blog yang tak nampak cursor dia,, aku tak tau la ape problemnye,,

cursor besar kuman ke,, tak nak kasi orang nampak cursor dye cute amat,,,
wifi sini ngok ngek ke,, tapi bukak blog lain ada pulak cursornya,,
blogger tu sendiri tak nak orang click ads kat blog dia sebab tak nak duit ke,,, maybe dia dah kaya..

tolong yer bloggers tersayang sekalian,, kalau pun korang tukar cursor tu jadi bentuk titik ke,, love ke,, gambar korang ke,,, gambar gewe korang ke,, pastikan korang set betul-betul,, jangan sampai tak de cursor kat blog korang tu,, tolong ek,, aku pening la,, nak click older post nak bagi traffic kat korang jugak,, tu pun susah,, geram ni tau tak,, uwaaaaaa!!!!!
 Banner

No comments:

Post a Comment