entry tak bergambar pun menarik jugak kan? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, April 07, 2012

entry tak bergambar pun menarik jugak kan?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
menangi ipad 2 di sini

hey korang,, korang tengah wat pe??? tak join lagi ek ga yang aku buat khas untuk korang tu?? nak kena piat tol korang ni,, join cepat,, it is an order,, cecey,,, bagaikan maharaja korea aku menitahkan perintah,, wakakkaka,,,

aku kat depan library ni,, mengharapkan ada wifi,, alhamdulillah, ada dua bar,, sila alhamdulilllah jugak ye korang sebab sempat gak la baca entry aku ni,, he2.. korang,, aku beli jam baru,, kih3,, tapi gambar tak amik lagi,, ti dah ada sumber nya,, aku edit ye entry ni,, letak gambar jam baru aku,,, :D

merata aku jalan kat kbmall (where else la kalau kat klate ni kan) lastly,,, jumpa kat floor G jugak,,, hampeh tol menaiki lif sebab escalator yang rosak manjang kat kb mall tu,, entah bila la nak repairnya,, huh,, hampeh sekali lagi,, eee,, geram tol la hari ni,, beli makan ikut nafsu,, akhirnya laksa pinang jadi habuan untuk anak-anak kucing yang mak cik cleaner asrama blok aku pelihara, cesss,, kalau buang je terus tambah-tambah membazir ye dak.. aku harap makanan untuk kucing tu akan dapat bantu aku kat akhirat kelak,, amiin,, tolong amiinkan doa aku ni sekali k,,, :D

satu lagi nak citer pasal jam,, menyesal lak beli casio,, sebab jam mz pun casio jugak,, huh,, asyik nak sama ngan orang je budak tu,,, wekkk,,, tapi,, seriously aku tak sengaja pun beli sama brand ngan si mz tu,, dia dah melompat keriangan ala-ala kanak-kanak girang bila tau jam dia sama brand ngan aku,, hari tu laptop,,, haish,, tapi sekarang laptop dah lain,,, aku dah guna asus,, dye compaq,, aku suh beli asus ari tu rasanya,, ada ke ek,, huh,, geram tolll

chow!!! :D
 Banner

2 comments:

  1. hehehehe... ingatkan entri nak menembak tadi^^
    Jam ary pun casio juga^^

    ReplyDelete