gambar pengubat rindu aku pada kl - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, April 12, 2012

gambar pengubat rindu aku pada kl

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D

pada masa entry ini diletakkan gambar,, aku tengah menangis bagaikan orang giler kehilangan anak patung barbie dengan rambut kusut,, berseorangan di dalam dorm apabila rumateku telah bertandang ke bilik kawan kitorang,, sungguh pilu hati ini bila aku duduk sorang-sorang,,, mula la fikiran aku melayang terbang,, mengenang kembali saat-saat indah, sangat memorable di um,,, bumi kuala lumpur

walaupun orang cakap kl tempat maksiat,, yes,, i admit
kl tempat pencemaran udara dan acid rain,,, mm,, i never got sick there as i remember
kl tempat bersosial, berhibur dan bersuka ria,,, yes,,, but,, we dont forget what we should and should not do.. it is not that aku tak bersyukur dok kat kelantan,, tapi,, i cant deny that,,, i miss kl,, very much,,, :'(

gambar-gambar di bawah adalah gambar sebelum aku jadi blogger tegar,, enjoy,, my colourful life kl,,


ni time kitorang nak g joging,, aku kan nak join larian kat um tu,, so,, aku kenala training sikit-sikit,, takdelah semput sangat nanti kan? hmmmm,,, i miss running climbing the hill and down it. :'(


ni time aku jadi pengacara untuk buat video sempena kitorang punya mentor biology kahwin,, best sangat masa ni,, time ni aku ngan kawan aku tu (dont wanna mention the name,, i blocked him already) tak gaduh agi,, dia la yang edit video kitorang,,, buat dalam cd,, pastu bagi hadiah kat mentor,, sob3

kenangan berjalan-jalan di kala kebosanan,,, bosan tak menjadi masalah,, um sangat la besar nye,,, ada 12 kolej kediaman,, shopping mopping dalam um pun dah cukup untuk hidup,,, nak makan apa? semua ada,,, chicken cop??? pasta??? just name it,,, then,, i will be served in front of you...


ni kad kitorang bagi kat mentor,, semua tandatangan ada,, :'(


ni tempat rahsia kitorang,, sebenarnya students are not allowed to be here,, but,, disebabkan kitorang sangat adventurous,, melanggar undang-undang negara um menjadi perkara biasa,, it is actually a small hill.. very steep,, kalau sampat kat puncak memang tercungap-cungap,, confirm!


aku kat mid valley dengan fatimah and zulaikha@zu@gorgeous,,, oh,, how i miss you all like hell.. especially zu,,, zu!!!!!!!!! rasa macam nak jerit nama kau dengan harapan ko terus muncul depan aku sekarang,, nak study ngan mung,, nak makan ngan mung,, mung suka agi ke wedges buatan tu? minum madu lagi ke? i miss you zu,,, like hell,,,,


aku pun tak tau la kenapa tudung bawalku sangat teruk,, tepi zu tu diyanah,, my beloved,, ko la punca kita jadi ada group 4 orang kan? kalau ko tak de,, tak de nye aku kenal mira,,, intan,,, i miss you a lot to didi,,,, nak ko belanja maggi hari2 macam dulu,, padan muka,, sape suh bawak banyak sangat stok megi,, aku la makan,,, hahahaha!!!!


romantik kan aku ngan zu ditemani tanglung ni? time ni time chinese new year kot,, lupa,, tanglung digantung kat kawasan tasik,, best,,, tiap2 malam kot kitorang round tasik walaupun hanya tasik kumbahan yang cantik,,,


aku and didi,,,, sume makanan yang banyak tu,,, didi punye,, lalalalala,,,,,


hahahhaa,,, time ni lawak amat,, timah, aku, fuzah, amal. time kitorang ada sesi fotografi,, sape ntah bawak makanan bagi kat kitorang,, berkelah la jadi nya,,, huhu,, best siot masa ni,,, uwaaaaa!!!!! :'(


timah, aku, fuzah, amal,, amal tidur dalam gambar ni and aku macam biasa kalau dapat makanan lupa dunia,,, amal acted as our mother la jugak,, hek3,, syorry amal,, :P


time aku menang no 7 larian kat um,,, perghh,, rasa bangga banyak kot time ni,, dalam dekat seribu yang join,, aku dapat no 7,, not bad la kan,, tapi sekarang,, ak dah tua,, done. :(


berhujang dengan hazrin,, eh,, kat mana la payung comel aku tu sekarang ye,, time ni ida pun ada,, jangan nak gosipkan kitorang pulak,, ni time berjoging keliling um,, saja nak buat ida marah,, hahaha!!!!


ntah bila la ni,, kat ts rasanya,, yang pasti,, aku heppy,,, :'(


ida and aku,, nampak je sengih,, garang budak ida ni,, jangan main,,


dalam lab chemistry,, sape ntah snap gambar aku ngan shammy,,, lab ape ek,, physics kot,,


makan besar-besaran kat ts,, yang baca doa,, bukan classmate aku,,,


bedah tikuts adalah sangat jijik,,, tata.


 Banner

2 comments: