game bebudak,,, mana satu yang best ek? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, April 10, 2012

game bebudak,,, mana satu yang best ek?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
menangi ipad 2 di sini

aku ada masalah lagi ni,, hari tu aku tanya pasal lagu apa yang sesuai untuk language camp kitorang kan? sekarang ni,,, ada pulak kekeliruan baru,,, game apa yang sesuai??? korang mesti pro giler kan bab-bab macam ni,, macam la aku tak tau korang main tarik upih nyor depan rumah pak imam kampung korang time korang kanak-kanak ribena dulu kan??? so,, korang kena tolong aku tau! boleh tak aku wajibkan? hehe.. kidding :P

spesifikasi game:

  • yang boleh disertai secara beramai-ramai,, maksudnya game yang bukan menggunakan seorang or dua orang je peserta dalam satu masa so that orang yang tak sertai tak rasa boring sangat la nanti,,
  • yang berkaitan dengan bahasa yang aku akan ajar insya ALLAH dalam enam tahun lagi,,, iaitu bahasa inggeris,, kasi academic gitu la maksudnya,,,
  • yang tak basah.. tak tau la kenapa,, tapi lecturer kitorang tak suka aktiviti menyebabkan peserta ter'tangkap basah' you get what i mean right,, good,, :D
kitorang dah pening,, yang ni reject,, yang tu reject,, aku pulak module manager,, yang kena urus aktiviti,, kalau boraing sangait,, akau pun tak nauk in charge,,, hehe

nah,, rm5000 untuk korang,, tak nak sudah,, aku bagi orang lain,, click banner,,
 Banner

1 comment:

  1. game sambung perkataan???ala..kita bagi first word,then first contestant akan sebut perkataan yang bermula ngan huruf terakhir perkataan kita bagi dan next akan sambung lak.hehehe

    ReplyDelete