how can girls resist to wonder in a mall if mall remains unthinkably interestin like this??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, April 27, 2012

how can girls resist to wonder in a mall if mall remains unthinkably interestin like this???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D

entry jumaat untuk benda yang berlaku hari khamis,, tak de la malas sangat aku ni kan,, kih3,,, just nak citer apa yang berlaku masa kitorang gi pantai timur,, the most common place to go for ipgkkb students,, biasala tu kalau pegi kawasan yang makin membangun tu untuk makan-makan,,, dah cafe tak de makanan,, hari cuti tak bukak kedai,, sangat dem di situ,,, grrr,,,

tambang pergi balik ke kawasan pantai timur tu dah rm2,, korang bayangkan la kalau hari-hari kitorang kena ke sana untuk meneruskan kehidupan,, takkan la nak mengharapkan megi semata-mata,, alamatnya tak berginjal pada usia 40 la jawabnya,, shoot di situ ye,, bila la nak berubah kafe kitorang ni,, i pun tak tau la,,, jual burger malam2,, dah gitau dah benda tu menggemukkan,, pastu dia gi jual jugak,, tak ke bulat jadinya muka aku,, so,, muka aku bulat jangan nak salahkan aku ye min,, wekkk,,,


sentiasa jadi kawasan menunggu kitorang,, sebelah kiri tangga tu bilik aku ngan ain,, aish,, tunggu syanim la masa ni,, salu punctual,, ada problem kot time ni,, wallahua'lam :D


penderitaan bila hendakkan sesuap nasi,, can you imagine 7 people in a proton wira,,, see the condition in the car,, nasib baik kitorang tak jadi sardin,, grrr,,,,


bukti aku terpaksa mengecikkan tuut untuk masuk,, himpit pun himpit la kan,, janji dapat makan sedap sikit,, tu pun sikit jelaa,,


tempek lagi,, tempek lagi,,, tempek gambar lagi,,, ini real life situation k,, bukan omong kosong,,,


ni abe mi,, driver tetap kitorang yang mempunyai anak sedara yang hensem kemain,, baru je jumpa semalam,, hensem kemain,, nasib baik teringat mukmin di hati,, hahaha,,, so,, shu shu shu anak sedara abe mi cepat-cepat,, aha,, tq sangat kat abe mi,, salu sabar je ngan aku time aku kaco dia driving,, abe mi dah nak kawin tak lama lagi,,, sama-sama la kita doakan jodoh mereka berkekalan ke akhir hayat,, amiin,,


air nescafe pahit jadi rezeki aku semalam,, sangat amatlah pahitnya sehingga mendatangkan fobia yang mendalam dalam jiwa ni,, insya ALLAH aku pesan lagi nescafe beng di masa akan datang ye,,, tapi,, tolong lah jangan pahitkannya sekali lagi,, amiin


rupanya cantik mula-mula,, lastly jadi air bandung je pun,, cess,,, alang,, ko cute sangat dalam gambar ni,, haha,, just kidding :P


aku amik gambar makanan aku lepas dah habis semuanya.. takut kalau ko tengok time mula-mula aku makan,, korang tertukar makanan aku dengan makanan gergasi pulak,, tula handphone torch aku,, lawa kan,, bila entah aku nak tukar,, haisy,, saaaaaaayang awak la torch!!! :D


korang tengok apa yang khusyuk sangat???


aku rasa bekas yang aku pegang tu menarik sangat,, so aku nak la post ngan dia,, tak salah kan???


nak benda ni min!!!!!


one of the reasons why we love to wonder in a mall.. we are beautiful women who love beautiful things,,, :D


pemandangan dalam pt.. min,, ti kita lawat pt k,, ko mesti curious tempat aku macam mana kan?


motif aku amik gambar di atas: i wish to have one in my house,, umi,, please buy this for us,,, *muka merayu penuh mengada.


umi,,,,,,, nak benda niiiiiiiiiiiii,, nak benda niiiiiiiiiiiiiiiii,,, nak benda niiiiiiiiiiiiiiiii,,,, am i interested more to be a housewife rather than a teacher here????


tali ni dah selamat diikatkan di dalam bilik aku untuk digunakan sebagai penyidai pakaian di kala hujan... best benda ni,, boleh laras sesuki hati,, so,, aku prefer benda ni untuk sume students asrama keh,,


hah,,, pilih pilih,, lelong lelong,,, nak satu boleh bagi free???




rasa macam nak bagi somebody benda ni,, mm,, tengok la nanti,,, :D


yang ni jiran dia,, korang rasa mana lagi lawa??


benda di atas bukan la minuman ye,, perhiasan semata.. pelik



wah!!!!!!!! aku nak beli benda ni bagi kat umi nanti,, kih3,, lawa amat tau benda ni,, sangat eye-catching,, lawa lawa lawa,,, huhuuuuu,,, nak nak nak,, aish,,  cek bajet ciput,, sabao jela,,, :(





kalau korang la,, korang sanggup ke makan kek cute macam ni??? aku tak sanggup,, uwaaaaaaaaa


grrrr

ps- tata,, nak g pt dlu,, assalaam. :D

 Banner

3 comments:

  1. ramai nye naek 1 kete..nasib baik x kene tahan ngan jpj..haha

    ReplyDelete
  2. Kamera tidak dibenarkan masuk ya cik muja. Kalau sekali lagi sy nmpk awak jd model dlm pt ini, sy akan jdkan awak duta Pantai Timur. :D Hahaha.

    ReplyDelete
  3. Semua gambar nak ambik ek? Gambar tokey kedai xnak ambik?? Hehehehe....

    ReplyDelete