ibu menyusu anak di laluan orang lalu lalang... appropriate ke???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, April 08, 2012

ibu menyusu anak di laluan orang lalu lalang... appropriate ke????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

ni entry berzaman tapi dok dalam draft,,, korang baca je anggap aku tulis 10 tahun dulu.. :D

hye korang!!! setakat malam ni,, laptop ni tak off sendiri lagi,, so,, muja rasa macam nak citer pengalaman muja tak pasar siti khadijah,, walaupun pasar siti khadijah ni kemain la femes nye,, ade jugak ore kelate yang tak berapa nak sejati sangat kot,, yang tak kenal or tahu or mengambil berat pasal pasar siti khadijah ni,,, ish3,,, teruk tol,, macam muja time dok kat faris petra,, masuk faris petra baru tahu,, ahaks!!!

ada sorang kawan muja tu nama dia raafah,, muja kua ngan dia ada la satu hari tu,, then,, kitorang masuk la satu bangunan besar yang kelihatan buruk dan kotor,, opss,,,!! biasalah pasar kan,,, korang jangan mengata kelantan k,, hek3,, wekkk,, ok,, kitorang punya la jalan and jalan and jalan,, terkeluarla isu pasar siti khadijah,, kawan muja cakap dah lama tak datang pasar siti khadijah,, then muja ngomong sama dia,, ini la pasar siti khadijah,, DIA TAK CAYE,, adess,, for confirmation,, kitorang pun gi la kat sorang makcik yang agak-agak macam sporting dok gosip dengan mak cik...

aku nampak ada emak menyusu anak dia kat laluan orang lalu lalang!!!!!! ish,,, aku ni malu kemain,,, betul la ada yang cakap,,, wanita ada 5 rasa malu,, salah satu peristiwa yang buat hilangkan rasa malu tu adalah apabila mereka dah melahirkan anak,, aku harap rasa malu tak hilang dengan teruk sampai tahap mak cik tu, maluuuuuuuuuuuu!!!!! itulah ibu,, sanggup buat apa aja demi anak... kita yang anak ni bagaimana ye,,,,


curi kat google,, yang tau cara tak denye nampak aurat,, pesanan la ni k,, kalau pun wat kat orang ramai,,, mm,, tutup k,, :)
 

2 comments:

  1. Salam..

    Kalau kita muja, tgk makcik2 kita yg bru pas beranak, susukan anak diorg dpn kita pun,kita da terasa segannya,huhu.

    Memang ia lumrah,ibu susukan anak..tapi ntah, tiap kali terpndg, tiap kali tu asa blushing pipi ni,tak slesa,hehehe

    ReplyDelete
  2. pasar khatijah tu kene hapdet sikit baru cantik..hoho..hapdet ek?renovet..hehe

    mase blaja kat kelate dl, takde la rjin g sane.sbb serabut dgn keadaan kat sana..bile keje ni, kluoutstation g la jgk kat sane..tp prefer pasar yg 1 lg tu..pe name die?pasar buluh?lupe la..

    ReplyDelete