indian cultural night molotops!!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, April 21, 2012

indian cultural night molotops!!!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hot from the dewan bakti ipgkkb,,,, happened just last nigh so korang sekali lagi bertuah sebab telah menjadi pembaca blog aku nih,, ngeh3,,,, gambar teaser yang hoti ni,, ko tau ke aku dapat dari mana,,, haa,,, dari laptop producer,,, hebat tak??? kih3,,, aku malas nak amik kat banner tu,, tak class,, amik kat laptop baru canggih,,, aku dah mereng agaknya,, never mind.


sapa yang design ini banner??? ngaku sepat!!! haku nak suh design header blog aku ni biar jadi hot jugak,, uwaaaaaaaaa!!!!


i made it clearer just for you easy viewing,,,, baik kan aku ni,,, aku suka dress patung ni,, pink gitu,, ngeh3... haaa,,, benda ni la antara yang menarik semalam,, memang aku suka amat,, siap ada misai lagi tu,,, ko hado,,, aku memang la tak hado,,, mz hado kot,, ontah,, hehe,, 


sape ni?????


bab kolam ni ,,, febret no dua la,, mm,, boleh la,, aku suka yang candle tu,, sweet and romantic kan??? tak setuju???? k daaa, :@


hah,,, hambik ko,, main beras warna warni ni,, perrggghhh,, memang memerlukan tahap kesabaran yang setinggi gunun la nak buat benda ni,, confirmed!


suasana on the stage,, sorry to say,, background dia memang tak nampak sangat,,, aku pun kena tengok dan hadap banyak beriban kali baru nampak,, sadis,,


yang part laki menari ni memang menghibur terhibur ko memang da bomb la,, aku suka yang baju merah tu,, seriously he looks like a malay,,, and so very handsome,, loike3x!!! :P siap ngan asap tu,,, memang grand la,,, aku dengar semua sekali habis dalam 30k,,, sponsor banyak,, untung la dia,, :')


last skali,, i am promoting the emcees,, yang girl tu cakap bahasa tamil,, lucky for us,, nagen ada sebagai translator,,, tq nagen!!!!! hehe,,, for saving us who were in blurr,, sambil mulut tenganga,, tak paham sepatah haram,,, huhuuu

ps- malay cultural night tak yah la ye,, kih3

 

1 comment: