ipg students dapat RM600 + RM200??? FUYOOOOOO!!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, April 01, 2012

ipg students dapat RM600 + RM200??? FUYOOOOOO!!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. menangi samsung galaxy note kat sini :D

alhamdulillah la aku ni student ipg kkb kan,, time balik dari selising yakni rumah.. aku, huda, umar ngan amir melencong gi pesta buku kat dewan jubli tu,, dekat dengan stadium,, tak silap aku,, pesta tu ada sampai 3 april,, so,, for those books maniacs yang still haven't got the chance to visit there,,, sila do something because you are missing the opportunity to buy cheap books,,, you will regret if you don't,,, seriously,,

 lepas dengan penuh keletihan nya aku gi pesta buku kat kb,, sampai gak aku ke hostel tercinta,, teeeet,,,, rumate aku ain dah bagitau aku kitorang akan dapat baucer buku 1 malaysia tu,,, adesss,, aku dah risau,,, janganla ada students universiti boycott kitorang pulak k,, seriously,, muja takut jugak,, kalau muja jadi dorang pun,, muja akan dapat rasa ketidak adilan,, walaupun betul jugak kata pengarah,,,

elaun buku dengan baucer buku 1 malaysia are two different things,,, right???

tapi still,, muja rasa quite guilty to accept this baucer buku,, i dont know why,, huhu.. kata orang rezeki jangan  ditolak,,, musuh jangan dicari,,, muja pulak cakap,, kalau dah rezeki tetap rezeki walaupun bukanlah sangat diidami,, err,, best ke ayat tu ye??? terima jela,, hehe.. baucer ni kitorang boleh guna dalam tempoh sebulan je lagi,, adess,, RM200 FOR BOOKS???? nak beli ape la yer,,, mungkinkah kertas A4 10 bundles?? foolscap paper 20 kotak?? i dont know yet,, akan datang la aku decide,, :D 


gambar aku curi kat google je,, ti aku dah gi merewang ke syarikat muda osman, pustaka seri intan, popular, aku cerita la kat korang yer,,, hehe.. harapan aku,, jangan lah isu ini diutarakan sebagai satu perkara yang negatif k,, di malaysia ni aku tengok,, pantang ada benda,, jadi isu politik,, pantang ada benda,, jadi isu agama, aku pun heran la,, yang penting,, kita rakyat malaysia tak kira la kita sokong belah mana,, ok?

ps- lapanya,, tapi takut nak makan,, haisy,,,



4 comments:

  1. masyuk laaa :-)


    ps: boleh bantu saya 'like' sesuatu?

    ReplyDelete
  2. @medic | integrity | analogy ala,,, janganla jelez k,, dah banyak kelebihan pada students uni,, muja dah berada di kedua-duanya,, and i know,, uni has a lot of advantages,, :D

    ReplyDelete