kad pengenalan dia,, dia tunjuk sendiri,, puas hati??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, April 05, 2012

kad pengenalan dia,, dia tunjuk sendiri,, puas hati???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hari tu,, aku check dashboard,, kalau orang lain berejam tengok newsfeed kat fb,, aku pulak tak puas-puas menggodek dashboard sampai la aku sampai kat entry yang aku dah tengok,, yakni,, dashboard sudah habis digodek,,, aku pun pernah la tengok pasal kad pengenalan singapore si hensem aaron aziz ni,,, adess,, kalau dah artis,,,, sampai ke lobang cacing gua cari luuuuuuuu,, haaa,, lebey kurang macam tu la kot prinsip orang yang jumpa pasal ic si aaron,,,

pastu,, ada next tajuk entry pulak,, mengatakan ada something wrong pada ic tu,, aku tak baca pun,, buat apa,, yang penting ic aku dah jadi ic baru,, gambar pun makin cantik,, almaklum,,, at the age of 12 buat ic,, nampak serkup putih,, yang baru ni,, dah status anak dara hotz gitu,, ahaks,, tolong la jangan muntah,, uwaaaaa,,, nak gak rasa cantik sekali sekala,, :'(

dah,, nah tengok la ic si aaron puas-puas k,,,, jangan tengok kuku dia,, hahaha


dah puas hati?? jom lawat page kat bawah pulak,, RM5000 kot :D
 Banner

5 comments: