kenangan kita bersama-sama tak terlupakan - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, April 28, 2012

kenangan kita bersama-sama tak terlupakan

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D

sedey tol hari ni,,, tengok stats,, 86 je pv,, adess,, terbukti la aku tak femes dan tak disayangi,, uwaaaaaa,, tapi tak kisah la,, hehe :D

semalam kan,, aku dah buang kawan baik aku dari um sampai ke ipg,, ni lah bendanya


examination ad ni aku guna dari masa aku kat um,, sampai semalam,,, isinya dah habis,, so aku buat ala-ala file sepanjang aku kat ipg,,, tahan lama betul cover examination pad yang ni,, dah la cantik,, korang tak rasa ke yang butterfly tu lawa amat,,


cantik kan?? butterfly ni la yang buat aku tertarik sangat nak beli examination pad ni,, bukan jenis kertas ke hape,, yes,, i surely judge a book by its cover,, lalalala,, suke ati aku la kn,, hek3

habis madu sepah dibuang,, sekarang aku dah ada file pink yang keras,, yang cantik and nampak sophisticated amat,, so,, i dont need this butterfly anymore,, kih3,, tapi,, kenangan bersama-sama dengannya kekal sebagi memori terindah,, ceh,, hahaha,,, <3 <3

 Banner

2 comments:

  1. hehheh ape laa akk nie..chomey je ..ok laa tu kan kira cam kitar semula ag pon butterfly uwhh chomey gak

    ReplyDelete